+40 765 482 785 [email protected]

Salutare,

Probabil toată lumea a auzit de binecunoscutul site de închirieri în regim hotelier Airbnb. Pe acest site poți găsi cazare ieftină atunci când pleci într-o vacanță scurtă, de câteva zile. Airbnb a fost fondat în 2008, are 31 birouri în toată lumea și a găzduit peste 400 milioane de turiști de când a fost lansat. Eu, personal, prefer Airbnb când plec în vacanțe deoarece este simplu de folosit și rapid, iar prețurile sunt modice. Dacă în România această aplicație nu se bucură de o notorietate foarte ridicată, în alte țări este extrem de folosită, mai ales de către tineri. În medie, prețul camerelor oferite spre închiriere pe care le regăsiți pe acest site, este în jur de 60$.

Conform datelor publicate de compania de împrumuturi Earnest, venitul mediu lunar al persoanelor care dețin Airbnb-uri, este de 440$. Un venit destul de modest, nu este așa? Noi te vom învăța câteva trucuri despre cum să îți crești veniturile provenite din închirierea locuinței tale.

Probabil ați auzit de așa-zisele ,,Superhosts” de pe Airbnb. Acestea sunt gazdele de top, care primesc numai recenzii de 5 stele și care, conform Inc., câștigurile lor anuale pot avea 5 cifre.

Sună bine, nu-i așa? Probabil ți-ai dori și tu să faci parte din acest grup de elită. Totul constă în impresionarea oaspeților de la bun început: de la fotografiile impresionante pe care le postezi, până la felul cum alegi să realizezi designul interior și obiectele de decor.

Symon He, un renumit blogger din zona de investiții în domeniul ospitalier, afirmă faptul că: „Fotografiile proaste atrag mai puține click-uri, rezervări și bani. Este o mare greșeală și o oportunitate ratată să nu angajezi un fotograf profesionist, mai ales în cazul gazdelor noi.”

De asemenea, „Oamenii aleg cazarea în funcție de ce le face cu ochiul”. Impactul vizual este cel care primează în procesul de hotărâre în ceea ce privește alegerea unei cazări, conform statisticilor. Bineînțeles, fotografiile de calitate nu te vor ajuta prea mult dacă apartamentul nu este decorat într-o manieră autentică și reprezentativă.

O greșeală pe care o fac des oamenii care își închiriază casele este aceea de a supraestima prețul. Airbnb vă pune la dispoziție un calculator de estimare al prețului pe care l-ați putea cere, în funcție de dimensiunile locuinței și bineînțeles, de poziționare. Acest calculator îl găsiți aici.

Recomandarea noastră este să aruncați un ochi și ,,în curtea vecinului” pentru a vedea exact ceea ce se oferă pe piață, precum și tarifele percepute, ca mai apoi să vă puteți stabili dumneavoastră un preț corect.

Architecture is a visual art and the buildings speak for themselves.