+40 765 482 785 [email protected]

Salutare,

De astăzi suntem fotografi autorizați Airbnb!

Da, de astăzi demarăm colaborarea cu cei de la Airbnb și sperăm să te cunoaștem și pe tine în cadrul proiectelor pe care le vom desfășura în viitor. Airbnb îți pune la dispoziție serviciul de fotografiere profesională, iar fotografiile se vor realiza conform cerințelor pe care ghidul Airbnb le impune. Există o mare probabilitate să ne întâlnim dacă ești proprietar de Airbnb-uri în orașul Brașov și împrejurimi. Suntem nerăbdători să te cunoaștem și să contribuim pe partea de promovare vizuală a locației tale!

Airbnb a realizat un studiu cu privire la cât de mult influențează fotografiile calitative rata de închiriere a proprietății, respectiv creșterea veniturilor. Iată și rezultatele:

Punem mult suflet și pasiune în ceea ce facem, de aceea îți promitem că serviciile noastre de fotografiere profesională nu te vor dezamăgi.

Plata serviciului de fotografiere se va face direct în contul Airbnb, iar costul ședinței va fi scăzut automat din viitoarele încasări.

În concluzie, poți avea o locuință impresionantă, însă dacă fotografiile de prezentare de pe diferitele platforme de specialitate nu reușesc să îi surprindă farmecul, atunci acest lucru se va reflecta și în numărul de turiști care apelează la închirierea imobilului tău. Investește într-o ședință foto profesională și prezintă-le potențialilor clienți o imagine cât mai reală a încăperilor, cât și a utilităților de care locuința dispune. Dacă ești proprietar Airbnb, poți citi acest articol în care sunt detaliați pașii pe care trebuie să îi urmezi când dorești să apelezi la serviciile de fotografiere profesională Airbnb.

Așteptăm să ne cunoaștem!

Architecture is a visual art and the buildings speak for themselves.