+40 765 482 785 [email protected]

Salutare,

Vrei să crezi sau nu, fotografiile profesionale joacă un rol important în vânzarea imobilului tău. O listare imobiliară cu fotografii profesionale, realizate din unghiurile care pun în valoare cel mai bine unicitatea și frumusețea locuinței tale, este mult mai apreciată de către potențialii cumpărători. Marea majoritate a constructorilor de locuințe, agenților imobiliari și designerilor cunosc importanța unui fotograf profesional din segmentul imobiliar.

Dacă ești încă nesigur privind răspunsul la întrebarea: ,,De ce ar trebui să angajez un fotograf specializat din zona imobiliară?”, te invităm să citești următoarele 7 statistici care demonstrează faptul că fotografiile profesionale grăbesc rezultatele succesului:

  • Agenții imobiliari care apelează la serviciile unui fotograf profesionist își dublează câștigurile față de cei care nu apelează la astfel de servicii.
  • Listările care conțin fotografii profesionale primesc cu până la 61% mai multe vizualizări decât cele care nu prezintă astfel de fotografii.
  • O casă al cărei anunț conține mai puțin de 20 fotografii va fi vândută în decursul a 70 zile, în timp ce anunțurile cu mai mult de 20 fotografii vor scurta procesul de vânzare cu aproximativ 35 zile.
  • 95% dintre cumpărători privesc prima fotografie în jur de 20 secunde. Așadar, prima fotografie ar trebui să fie cea mai grăitoare pentru imobilul pe care dorești să îl vinzi.
  • 83% dintre cumpărători cataloghează fotografiile ca fiind foarte folositoare, mai precis indispensabile, în procesul achiziționării unei locuințe.
  • Casele cu fotografii profesionale se vând cu până la 32% mai repede și la un preț de până la 10.000 euro mai mare.
  • 84% dintre cumpărători au afirmat faptul că ei nu ar fi luat în calcul idea cumpărării dacă anunțul nu ar fi avut fotografii.

Noi, în cadrul Imovision Agency, ne axăm doar pe fotografia imobiliară pentru a-ți pune imobilul în evidență prin cele mai deosebite imagini posibile.

Intră în legătură cu noi pentru a discuta despre următorul tău proiect!

Architecture is a visual art and the buildings speak for themselves.